Noutati
De miercuri incep platile pe suprafata 61 de euro pe hectar


Fermierii romani vor primi, incepand de miercuri, avansul de 50% din platile pe suprafata, respectiv 61 de euro pe hectar, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi..

mai mult
Pierderi mari pentru fermieri in anul financiar 2012 2013


"Potrivit unei situatii furnizate de Organizatia europeana a producatorilor agricoli Copa — Cogeca, preturile produselor agricole au scazut in 2013 cu aproximativ 50% fata de anul trecut, in timp ce productia..

mai mult
Specialistii din morarit si panificatie intalnire la Galati


La Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati, in perioada 3-4 octombrie, s-a desfasurat la un interesant simpozion organizat de Asociatia Specialistilor din Morarit si Panificatie din Romania...

mai mult

Beneficiarii PNDR vor putea derula achizitiile pe internet

Adaugat in data de 10.06.2013

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala şi Pescuit (APDRP) a pus la dispozitia beneficiarilor de fonduri europene pe pagina de internet a institutiei, o sectiune speciala în care se pot publica on-line invitatiile de participare si anunturile de atribuire pentru licitatiile organizate în cadrul proiectelor finantate prin PNDR.

Noua sectiune, denumita „Achizitii beneficiari privati PNDR”, oferai informatii si documente necesare pentru achizitiile de servicii, bunuri sau lucrari realizate de catre beneficiarii privati ai fondurilor europene nerambursabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

In acest fel, beneficiarii privati pot opta fie pentru desfasurarea achizitiilor conform prevederilor Manualului de Achizitii pentru beneficiari privati ai APDRP (prin publicarea documentelor specifice pe pagina de internet a APDRP – www.apdrp.ro), fie pentru aplicarea legislatiei nationale în domeniul achizitiilor publice, conform OUG 34/2006 si HG 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (prin publicarea în Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP – www.e-licitatie.ro).© Copyright 2012 - AgriculturaRomania.com - Toate Drepturile Rezervate