Noutati
De miercuri incep platile pe suprafata 61 de euro pe hectar


Fermierii romani vor primi, incepand de miercuri, avansul de 50% din platile pe suprafata, respectiv 61 de euro pe hectar, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi..

mai mult
Pierderi mari pentru fermieri in anul financiar 2012 2013


"Potrivit unei situatii furnizate de Organizatia europeana a producatorilor agricoli Copa — Cogeca, preturile produselor agricole au scazut in 2013 cu aproximativ 50% fata de anul trecut, in timp ce productia..

mai mult
Specialistii din morarit si panificatie intalnire la Galati


La Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati, in perioada 3-4 octombrie, s-a desfasurat la un interesant simpozion organizat de Asociatia Specialistilor din Morarit si Panificatie din Romania...

mai mult

Fonduri europene pentru cabinetele medicale din mediul rural

Adaugat in data de 05.09.2012

Medicii care au deja sau intentioneaza sa-si deschida cabinete medicale in zonele rurale pot obtine fonduri nerambursabile pentru activitatea pe care o vor desfasura. Finantarea se poate obtine prin Programul National pentru dezvoltare Rurala derulat prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala.

Linia de finantare din cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala, axa III, masura. 3.1.2. - Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-Intreprinderi s-a deschis la inceputl lunii septembrie si, conform acestui program, medicii si societatile comerciale din mediul rural pot obtine fonduri nerambursabile pentru a realiza investitii In serviciile de sanatate umana, asistenta medicala ambulatorie si stomatologica, asistenta medicala generala, specializata, dar si In alte domenii conexe (dispozitive medicale).
Proiectele se pot depune in perioada 3 - 28 septembrie 2012, iar fondurile nerambursabile alocate prin acest Program, masura 3.1.2 sunt de 134.668.992 Euro.© Copyright 2012 - AgriculturaRomania.com - Toate Drepturile Rezervate